Muzeum Sztuki NowoczesnejCzas realizacji: XII/2016 – II/2017

2
Położone na Powiślu, przy Wybrzeżu Kościuszkowskim 22, w sąsiedztwie Centrum Nauki Kopernik i Biblioteki Uniwersyteckiej (BUW).

Pawilon o powierzchni 1000 metrów kwadratowych i wysokości 10 metrów mieści salę ekspozycyjną o powierzchni 600 metrów kwadratowych, niewielką kawiarnię i księgarnię – został on tak zaprojektowany przez architekta, by jego zewnętrzna powłoka była wykorzystywana przez artystów jak płótno.

Zakres prac

  • doprowadzenie ścian konstrukcyjnych do odpowiedniej izolacyjności akustycznej
  • naprawa elewacji wraz z impregnacją
  • ściany gipsowo-kartonowe
  • sufity podwieszane z płyt gipsowo-kartonowych
  • powłoki malarskie na ścianach i sufitach

Galeria

Referencje

Zobacz referencje które otrzymaliśmy

Szukasz sprawdzonego partnera ?